takel en berging

Deze tak van ons bedrijf houdt zich bezig met het takelen en bergen, het transporteren van motorvoertuigen, verlenen van pechservice en het uitgegeven van vervangend vervoer. In opdracht van ANWB, diverse alarmeringsdiensten, Politie, Rijkswaterstaat enz. zijn wij 24 uur per dag paraat. Ons wagenpark is goed uitgerust en modern.

takel en berging
Als een personenauto (ook met grijs kenteken tot 3.500 kg) betrokken is bij een ongeval, geeft de WA-verzekering dekking voor takel- en bergingswerk-zaamheden. Voorwaarde is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkend bergingsbedrijf. Van Hoek is zo’n gecertificeerd bedrijf.

Professioneel bergen en takelen van auto’s is een specialistisch vak. Onze chauffeurs beschikken dan ook over de vereiste diploma’s en ervaring. Ons wagenpark is modern en gecertificeerd.

Wij voeren bergingswerkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers: alarmcentrales, ANWB, lease- en verzekeringsmaatschappijen, Politie, Rijkswaterstaat, enz.

Op onze bergingswerkzaamheden zijn de Algemene Bergings- en Vervoerscondities Gestrande Voertuigen van toepassing. Bij ons bedrijf zijn deze beschikbaar.

Hoe werkt het?        
Raakt u betrokken bij een ongeval, neem dan contact op met de politie of bel het alarmnummer dat u van de verzekeringsmaatschappij heeft verkregen. Indien nodig schakelen zij ons als erkend berger in. Wij zorgen zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en zullen uw voertuig snel en vakkundig bergen. In de meeste gevallen rijdt U mee naar de zaak, waar wij telefonisch contact opnemen met de alarmcentrale.

Daar wordt het vervolg geregeld. U heeft recht op doortransport van uw auto (ongeacht de leeftijd van uw auto) van de plaats van het ongeluk naar elke willekeurige plaats in Nederland. De bergings- en transportwerkzaamheden gaan niet ten koste van de no-claim korting. Afhankelijk van uw polisvoorwaarden is vaak het vervoer van de inzittenden ook verzekerd, hetzij per taxi of vervangend vervoer. Ook hiervoor kunt U bij ons terecht.