Van Hoek airco

Veel auto’s zijn tegenwoordig standaard uitgerust met airconditioning. Een airconditioner koelt, maar haalt ook vocht uit de lucht. Mede daardoor vindt U wel eens een plasje water onder uw auto.

Met een airco kiest U voor comfort en veiligheid. Het hele jaar door zorgt de airco voor een aangenaam klimaat. In de natte herfst- en wintermaanden is het voordeel van de droge lucht het razendsnel ontwasemen van beslagen ruiten. Bij warm weer is hij echt onmisbaar en draagt bij aan de veiligheid op de wegen.

De moderne airconditioningsystemen werken uiterst efficiënt en verbruiken weinig energie. Het extra verbruik is bijna net zo groot als het rijden met een open dak of open raam. De moderne aircosystemen werken met een milieuvriendelijk koudemiddel (het gas R-134a), maar belast nog altijd het milieu. Werkzaamheden aan airco's vallen mede daarom onder strenge milieu-eisen. Ons bedrijf is uitstekend op de hoogte van alle eisen waaraan iedere installatie (oud of nieuw) moet voldoen.

Elk voertuig moet minstens één keer per jaar gecontroleerd worden. Wanneer de vullingsgraad van het koudemiddel namelijk onder een bepaald niveau daalt, kan er aanzienlijke schade ontstaan. Als Hella Service partner kunnen wij U er alles over vertellen.